shockwar14

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About shockwar14

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

821 profile views
  1. Anyone knows a good private server hosting?. Looks like https://gomanilahost.net/ doesn't offer ragnarok hosting anymore. Thanks!
  2. Hi Guys, I have this problem wherein, every time I repack my grf via grfbuilder and extract it afterwards. Some folders in it will be translated into korean txt like in sprite and texture folder. This is preventing me from inserting a custom items through thor patcher because the folder that contains my custom items is like this À¯ÀúÀÎÅÍÆäÀ̽º. Any way that I can fix this? or is there another grf builder that I can use?. Thanks.
  3. Hi Yes, it displayed an error.
  4. Hi, I just solved the problem. Problem was, in multi_level portion in exp.conf. Instead of true, I inputted yes. Please close this thread. Thank you.
  5. Map server, char server and login server are working fine. No detected errors. I also noticed that, when I teleport to a dungeon, there were no mobs around. I don't know how to fix this.
  6. Hi Guys, Can you help me out on this one?. Whenever I login to my server, even if the character is newly created or existing. My character always has 0 HP , 0 SP and it cannot move. I also cannot see all the NPC's. BTW I'm using 2013-12-23cRagexe for my client. Thanks.
  7. Hi Guys, I have a little problem when using elemental converters. Whenever I use the scrolls, the effect works fine, status icon also appear but the problem is, it doesn't consume the item/scroll. Could someone help me please?. Thanks a lot. Hi Guys, FYI already fixed this issue. I just changed the item type from 11 to 0. Thanks.
  8. Hi Guys, Im having this error wherein, if I create 3 characters upon character creation it shows unknown area on map. But it fixes the problem if I created more than 3 characters. I am using 2013-08-07 client. Anyone knows how to solve this issue?. Thanks guys.
  9. It works!, thanks
  10. for your 2nd image try to change your langtype. I try to change the langtype from 1 - 10 but I cant connect to the server.
  11. Hi guys, I just wanna ask how to fix these: As you can see the text's are pretty much in Korean. And whenever I take a screenshot gibberish text are appearing instead of back slash. any response is highly appreciated, thanks.