Search the Community

Showing results for tags 'error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Bulletin Centre
    • Community News
    • Repository News
    • Ragnarok News
  • Hercules Development Centre
    • Development Discussion
    • Suggestions
    • Development Centre Archives
  • Support & Releases
    • General Server Support
    • Database
    • Scripting
    • Source
    • Plugin
    • Client-Side
    • Graphic Enhancements
    • Other Support & Releases
  • Hercules Community
    • General Discussion
    • Projects
    • Employment
    • Server Advertisement
    • Arts & Writings
    • Off Topic
  • 3CeAM Centre
    • News and Development
    • Community
  • International Communities
    • Filipino Community
    • Portuguese Community
    • Spanish Community
    • Other Communities

Categories

  • Client Resources
  • Graphic Resources
    • Sprites & Palettes
    • Maps & Textures
    • Other Graphics
  • Server Resources
    • Server Managers / Editors Releases
    • Script Releases
    • Source Modifications
    • Plugins
    • Pre-Compiled Server
  • Web Resources

Calendars

  • Community Calendar

Found 30 results

  1. Im using client 20180307, with translation of https://github.com/Asheraf/Translation I can login and i see almost everything ok except ... i cant see items, any item, i even try with normal knife weird thing i dont have problems with monstersbut when i launch my client i get 3 errors (attached) Can anyone guide me to fix this? Thanks When i doubleclick the eexe i get this 3 errors Then i can login normally but... (bunny is thee null.bmp) if i create a knife... i get with no description, or image, i get the null img
  2. Hi Guys, So i've been trying to install fluxcp on my local host . i've xampp ready and all but when ever i try to enter fluxcp folder i get redirected to localhost/dashboard i've been trying to fix it for a while now . My cp location is : C:\xampp\htdocs\flux when i type localhost/flux in my URL bar it redirects me to localhost/dashboard Kindly help me out Regards, Atomik.
  3. Primeiramente, desculpas se abri o tópico no lugar errado. Alguém pode me ajudar com esse erro? Ao fazer login, aparece a tela pra escolher qual servidor, e quando "entra" aparece "Recusado pelo servidor." e o seguinte erro no "login-server". AQUI. A versão do meu hexed: 2015-11-04 E estou usando a ultima versão do Hercules. mmo.h Agradeço a todos.
  4. Hello, I have an error (since i update hercule, before all works fine) script:add_word: invalid word. A word consists of undercores and/or alphanumeric characters, and valid variable prefixes/postfixes. * 65: if (query_sql("SELECT login.account_id FROM login LEFT JOIN `char` ON login.account_id=`char`.account_id WHERE login.last_ip=(SELECT last_ip FROM login WHERE account_id="+getcharid(3)+") AND `char`.online=1", [email protected]_id) > 1) I don't understand what's wrong, can you help me ? Thx a lot ! Oups please move to script support... so sorry. miss clic.
  5. I have got error in navigation,I can use search to search the name of npc,monster but when I click the result that display in the navigation windows my client got hang How can I fix this problem. My exe date is 20130814
  6. [SQL]: DB error - Duplicate entry '4700' for key 'PRIMARY' [Debug]: at c:\users\frt54ree4\desktop\ro\hercules\src\map\log.c:396 - INSERT DELAYED INTO `chatlog` (`time`, `type`, `type_id`, `src_charid`, `src_accountid`, `src_map`, `src_map_x`, `src_map_y`, `dst_charname`, `message`) VALUES (NOW(), 'O', '0', '150011', '2000003', 'invek', '151', '158', ?, ?) i recently update my folder then suddenly i got errors like this, does anyone encountered this type of problems too? It shows up every time i kill monsters.
  7. Hello Hercules Board, today I was testing an Item,which uses the "Changebase" command to change the looks of the Character to the Xmas Class. But I got a few Sprite Errors when doing so. After taking of the weapon and then putting on the Item which has the "Changebase" command I didn't get that error anymore. Now my Question is,how can I find out which sprites are missing,so I could fix this problem? Here is a Screenshot of the Error: Thank you in advance!
  8. hello i get the problem here about mapflag/restricted.txt //Endless Tower ================== [email protected] mapflag restricted 6 [email protected] mapflag restricted 6 [email protected] mapflag restricted 6 [email protected] mapflag restricted 6 [email protected] mapflag restricted 6 [email protected] mapflag restricted 6 gld_dun01 mapflag restricted 7 gld_dun02 mapflag restricted 7 gld_dun03 mapflag restricted 7 gld_dun04 mapflag restricted 7 arug_dun01 mapflag restricted 7 schg_dun01 mapflag restricted 7 payg_cas04 mapflag restricted 7 prtg_cas05 mapflag restricted 7 payg_cas05 mapflag restricted 7 arug_cas04 mapflag restricted 7 and item_noequip.txt //KVM 1187,256 //Glorious Claymore 1281,256 //Glorious Bloody Roar 1282,256 //Glorious Jamadhar 1310,256 //Glorious Cleaver 1382,256 //Glorious Two Handed Axe 1426,256 //Glorious Spear 1486,256 //Glorious Lance 1546,256 //Glorious Morning Star 2394,256 //Glorius Suit 2549,256 //Glorius Muffler 2444,256 //Glorius Shoes 2772,256 //Glorius RIng 1826,256 //Glo Claw 1827,256 //Glo Fist 13042,256 //Krieger_Dagger1 13416,256 //Krieger_Onehand_Sword1 13417,256 //Krieger_Onehand_Sword2 13418,256 //Krieger_Onehand_Sword3 2002,256 //Krieger_Twohand_Staff1 1640,256 //Krieger_Onehand_Staff1 1641,256 //Krieger_Onehand_Staff2 13307,256 //Krieger_Huuma_Shuriken1 1927,256 //Krieger_Instrument1 1981,256 //Krieger_Whip1 1576,256 //Krieger_Book1 1577,256 //Krieger_Book2 13110,256 //Krieger_Pistol1 13176,256 //Krieger_Rifle1 13177,256 //Krieger_Gatling1 13178,256 //Krieger_Shotgun1 13179,256 //Krieger_Launcher1 2395,256 //Krieger_Suit2 2445,256 //Krieger_Shoes2 2773,256 //Krieger_Ring2 2396,256 //Krieger_Suit3 2446,256 //Krieger_Shoes3 2774,256 //Krieger_Ring3 why endless tower cannot use item KVM? how to endless tower can use item KVM and Map Restricted 7 can't use item KVM? thanks before master.. Happy Ragnarok
  9. Hello, I am using Flux CP latest from Hercules. But somehow when i try to use some option like adding items to the item shop i get these error's. Sorry, no form session found (hack attempt ?) Any 1 can help me with this problem? Kind Regards Henry
  10. Hello, i have a script that shows you how many players are online at a certain map. But i am getting a script_rid2sd fatal error player not attached. Can any 1 help me. Also when i click the npc it warps me to the area. //========= Event Area======== prontera,167,169,3 script Event Area 2_BULLETIN_BOARD,{ OnInit: OnTimer1000: delwaitingroom; waitingroom getmapusers("prontera")+" player"+( getmapusers("prontera") > 1 ? "s":"") +" in Event Area", 0; OnTouch: warp "prontera",99,121; end; }
  11. Bom dia, estou com um possível bug na skill de aprimoramento do ferreiro, quando eu utilizo a skill aparece que não tenho itens de criação e então fico impossibilitado até mesmo de equipar meus itens, quando na verdade nada disso deveria ocorrer e sim abrir uma janela para o refinamento de equipes, é como se outra skill tivesse sendo usada no lugar da skill de refinamento, estou no trabalho, por isso não tirei uma screen shot, mas se necessário eu farei. Gostaria apenas de alguma dica para a possível solução do problema, pois não tenho conhecimento de onde possa está acontecendo o erro, não acusa nada ! Grato desde já.
  12. What's up? I'm having a little problem when running @autotrade command (error follows in the image). This happens right after creating the store. If anyone can help me, I'll be very grateful.
  13. Error SQL query: CREATE TABLE IF NOT EXISTS `charlog` ( `time` DATETIME NOT NULL DEFAULT '0000-00-00 00:00:00', `char_msg` VARCHAR(255) NOT NULL DEFAULT 'char select', `account_id` INT(11) NOT NULL DEFAULT '0', `char_id` INT(11) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0', `char_num` TINYINT(4) NOT NULL DEFAULT '0', `name` VARCHAR(23) NOT NULL DEFAULT '', `str` INT(11) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0', `agi` INT(11) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0', `vit` INT(11) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0', `INT` INT(11) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0', `dex` INT(11) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0', `luk` INT(11) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0', `hair` TINYINT(4) NOT NULL DEFAULT '0', `hair_color` INT(11) NOT NULL DEFAULT '0' ) ENGINE=MyISAM MySQL said: #1067 - Invalid default value for 'time' If I change the value of time, I'm afraid it's gonna cause troubles with the clientside. Any thoughts?
  14. Hello .. Good evening. I'm trying to compile the emulator after some modifications to the battleground system , and I'm running into me with the errors below : I'm trying to implement an old system that used on another emulator ( eAthena ) . The map server is giving crash , perhaps because of these errors, or some warnings also appear during compilation. PS : I would like to delve into the study to the core of the emulator, the wiki would be the best place for this? Or is there another type of existing documentation ? Thank you very much in advance! Big hug to everyone.
  15. Heya - i've been trying to install Hercules to my Debian VPS (DigitalOcean) but i've yet to succeed. I'm quite new to Linux-world, but i have been able to set up the server, apache, mysql, php, mumble-server and wordpress (woohoo.. ) Got error in ./config at first, but it was related to mysql, which i fixed with apt-get install libmysqlclient-dev and apt-get install libssl-dev - i'm not sure which one actually fixed the problem.. but it worked. After that, i got error in compiler, which indicated that i missed C for compiling anything. After installing that, i managed to start the compile but it resulted in the error at hand. Here is the command shell log: I tried to google the shit out from that error but i could not find anything that would have helped me So i post it here, hoping that i can get this error solved and server up & running. ========================================================================================================= This problem was fixed with apt-get install libpcre3 libpcre3-dev and then ./configure make clean make sql No errors. Thanks to Ema for the help, on IRC, #[email protected]
  16. Hi everyone, I've been away from Ragnarok Online for a very long time, I have recently picked it up and I have started NPC Scripting again. I am working on a daily reward script that uses function and I am getting this error: invisible/not on a map error I have managed to re-produce the error with this test script: // Main Script- script L_Test -1,{ // When script starts OnInit: // Configuration set .npc$,"[ Test NPC ] : "; end; // When player logins into game OnPCLoginEvent: dispbottom(.npc$ + callfunc(L_SayHello, strcharinfo(0))); end; }function script L_SayHello { set .playerName$,getarg(0); return "Hello "+ .playerName$;} This script structure is identical to my real script. So when I start the server and login, I get the following error in map server: [Warning]: Unexpected type for argument 1. Expected string.[Debug]: Data: variable name='L_SayHello' index=0[Debug]: Function: callfunc[Debug]: Source (NPC): L_Test (invisible/not on a map)[Error]: script:callfunc: function not found! [0][Debug]: Source (NPC): L_Test (invisible/not on a map) Any idea what this error is about?
  17. today i got my vps plan from qhoster , anyway i did everything from installing to compiling but whenever i try to connect to mySQL i get this error , plus i am 100% sure about the username and the password : http://postimg.org/image/3xphrga5f/ anyone knows how to fix it? or why this is happening?
  18. ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Este será o meu primeiro tópico, então se estiver na área errada, me desculpem! ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Galera eu to fazendo um servidor com um amigo para ser um projeto nosso de férias, ele configura a parte "server" (pois ele manja mto mais que eu) e eu configuro a parte "client". Ocorreu tudo certo nestes procedimentos: -Redefinirmos o IP no cientinfo com o IP da conexão que ele criou. -E estabelecermos uma conexão via putty. Aí quando eu inicio o patch que eu fiz usando o nemomaster, ele abre normalmente e aparece o quadrado branco com o nome do servidor a ser selecionado (no caso, o nosso). Porém quando eu dou enter para prosseguir e ir para a janela de login e senha, o client fecha. Alguém sabe o motivo disso? ------------------------------------------------------------------------------------------------------- This will be my first topic, then if I'm in the wrong area, excuse me! ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Guys I'm doing a server with a friend to be a project of our vacation. He take care of the part "server" (because he knows much more than me) and I take care of the part "client". Was all right in these procedures: -We redefine the IP in cientinfo with the connecting IP that he created. -And then we stablished a connection via putty. Then when I start the client that I made using the nemomaster, it opens normally and appears the white square with the server name to select (in this case, our server's name). But when I press enter to continue and go to the login and password window, the client closes. Does anyone know the reason?
  19. Anyone able to help me on this script? //Weekend Events (Friday, saturday, and sunday//Script developed by Aeromesi prontera,150,150,4 script Noah 89,{ set .noa$, "^FF0000[Noah]^000000"; if (.frifin$ == 1 && (gettime(4)==3)) { mes .noa$; mes "You already completed Fridays quest."; close;} else { goto startquest; }if (.satfin$ == 1 && (gettime(4)==4)) { mes .noa$; mes "You already completed Saturdays quest."; close;} else { goto startquest; }if (.sunfin$ == 1 && (gettime(4)==5)) { mes .noa$; mes "You already completed Sundays quest."; close;} else { goto startquest; }if (gettime(4)==6) mes .noa$; mes "You can't do any quests until Friday, Saturday, and Sunday."; close;startquest: set .frifin$, 0; set .satfin$, 0; set .sunfin$, 0; mes .noa$; mes "Hello "+strcharinfo(0)+"."; mes "It's the weekend, have you had a busy week?"; mes "Gotta pay bills and can't afford to donate?";next; mes .noa$; mes "Well I offer quests throughout the weekend (Friday, Saturday, Sunday) so you can have 500 cash points."; mes "You may only do each quest ^FF0000ONCE^000000 per day out of the 3 days."; mes "Then the next weekend, it resets.";next; mes .noa$; mes "So, wanna do a quest?";next; menu "Yes sir!",yess,"No thanks.",nothx; yess:// Quest for Friday if ( gettime(4)==3) { mes .noa$; mes "Today is Fridays Quest!"; mes "You will need to gather 1000 Red Potions and 10m Zeny."; mes "Alright, I'll be waiting until you come back with 1000 Potions and 10m Zeny."; mes "Now, let me check if you already have the required amount of Zeny and Red Potions.";next;if(countitem(501)) >= 1000 && Zeny >= 10000000 { mes "You have the required amount of Red potions and Zeny, so for that, here is your cash points."; set #CASHPOINTS, #CASHPOINTS+500; set Zeny, Zeny-10000000; delitem 501,1000; set .fritalk$, 1; close;}} else { mes .noa$; mes "You don't have 1000 Red Potions or 10m Zeny yet."; close;} nothx: mes .noa$; mes "Alright, well come back if you decided you changed your mind!"; close;}/*- script weekend##00 -1,{ if (gettime(4)== 1 || 2 || 3 || 4 ) { set .fritalk$, 0; set .sattalk$, 0; set .suntalk$, 0;}}*/ The error I get when clicking on the NPC is: [Error]: script:op_2: invalid data for operator C_EQ[Debug]: Data: string value="" [Debug]: Data: number value=1 Debug source npc at prontera,150,150 etc...
  20. Hi, I'm using the latest git from Hercules as of Nov 7 2014 Here's what I get when I recompile Here's my HPMHooking.H and the HPMHooking.c (lines 183 to 207) Any thoughts? Thanks in advance! -Anjo
  21. Hello all. I tried to add custom item.. but this error appear. how to fix it ? im using 2013 client.. I have follow this instruction.. add your custom .spr and .act hereDatatexture유저인터페이스collectionDatatexture유저인터페이스itemDatasprite아이템Datasprite악세사리남Datasprite악세사리여then add it hereDataluafiles514lua filesdatainfoaccessoryid.lub, accname.lub and accname_eng.lubthen also add it to yourdbitem_db2.txtand finally add it on yourgravitySystemitemInfo.lub but this error happen on my iteminfo.lub then i go check it on notepad on that line. then i found this. What do you think ? i have added my new custom on this line. Once i edit the iteminfo.lub, an error happen to many lines
  22. Não sei se essa seria a área exata do problema mas vamos la Oi pessoal estava eu testando aqui o servidor até que deu um problema no jogo que tive que fecha-lo e começo a aparecer esse erro "[string "buf"]: 13100: '}' expected (to close'{' at line 13092) near "o dano infrigido. ^000000" na hora em que eu executo o hexed do servidor + esse erro [string ''buf'']:589: unfinished string near ''Conjura efeitos aleatórios de uma entre 14 cartas do tarôt, }. OBS: O erro apareceu após eu usar uma daquelas comidas que veem +10 OBS 2:Eu utilizo o Hexed 2012-04-10aRagexeRE e o Lua files de [2012-04-05] (Apenas algumas das partes das skills traduzidas junto com as descrições dos efeitos que peguei da grf do BRO por la no começo desse ano) OBS 3:Eu vi em um outro forun que era so criar um outro hexed sem a opção Read LUA before Lub so que eu fiz isso e começou a aparecer outros erros so que no outro hexed com essa opção marcada o jogo abre mas ele não diz so nomes + tempo dos buff's que estão no personagem Alguém tem ideia o que devo alterar no/s arquivo/s lua/s ?(Caso seja na pasta Lua files da grf)
  23. When my player doing a ranger quest, there had some problem. how do I fix it ? stage 1 - ok stage 2 - ok stage 3 - problem here the SS. and this how to solve it ? thanks you
  24. Hello guys, if you can help me, i will be veryyyy grateful I made this script, its about infos of my server.. It doesn't appears in the game. And do not shows any error in map-server http://pastebin.com/ivFNNjK5 Can you help me?
  25. Hello, i have this error, can you help me? ^^ I will be grateful I make my patcher using ROLOADER (i can log in only with my hexed) but, the patcher doesn't works, i dont know what to do.. The error shows "??????" in progess bar, and the "Start" doesn't works. ​