• 0
Baps

Question/problem about client creation

Question

Hi everyone,

I'm opening this topic to try to understand the creation of a client. It's my weakness and I think i don't understand everything...

I've some question, and if you can answer at those, it will be awesome :
- What is the difference between 201X/2015/2016/201X Ragexe ?
- It's about what it can accept on new feature ? It's more stable ? How to know which one is stable ?
- How to choose the good client ? I want a pre-re server and I have the 2015-05-13a Ragexe ? Is it okay ?

On the other and, I follow many guides and I can't connect to my server, I have no log on the athena server except "Connection time out" and "Failed to connect to server" from my client after i enter my login/password.
I recompile everything and I put the good IP address on my char-server.conf and map-server.conf. The only thing that could be unsual it's i run the server on a docker in my server. It's different ? I already forward my ports.

Thank to reading me
Have a nice day

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

Ok I finally found... I use an other Ragexe (2014-02-05 instead of 2015-05-13a). But i want to understand why it didn't work out ? It's a bit difficult to understand which Ragexe use etc...

Someone can explain to me ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
4 hours ago, Baps said:

Ok I finally found... I use an other Ragexe (2014-02-05 instead of 2015-05-13a). But i want to understand why it didn't work out ? It's a bit difficult to understand which Ragexe use etc...

Someone can explain to me ?

What you exactly mean by didn't work out?

Any error or warnings?

Did you properly configured IP? modified mmo.h to proper PACKETVER?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
9 hours ago, Dastgir said:

What you exactly mean by didn't work out?

Any error or warnings?

Did you properly configured IP? modified mmo.h to proper PACKETVER?

Hi,

No, no error or warning, just on server :
"Accepted password....
Connection closed from "IP""

Yes i properly insert the packetver in my mmo.h and did a "./configure -enable--packetver=20150513 && make && make sql".
 

I tried with the 20140205 and in 5 minutes, all is working like a charm.

I don't understand this thing about the Ragexe stable or not which one use etc...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now