• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
Fizik

Unsupported Packet Problem

Question

[Warning]: lclif_parse: Received unsupported packet (packet 0x4652, 12 bytes received), disconnecting session #8.

Server is working but i do'nt understand why i have this Warning? Anybody can help me?

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

  • 0

look like you using wrong packet version.

what client version and packet version you using?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

2015-04-11 Client
//MMO.H
#ifndef PACKETVER
    #define PACKETVER 20151104

//Packets.h
// 2015-11-04aRagexeRE
#if PACKETVER >= 20151104
// new packets
    packet(0x0a46,clif->pReqStyleChange);
#endif

This?
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

1. you defined packet version 20151104 for main client type

but in next part you show RE client. this mean you selected wrong packet version.

See how build for 2015-11-04aRagexeRE in this page: http://nemo.herc.ws/clients/2015-11-04aRagexeRE/#build-hercules

If you using visual studio, you must also uncomment line

//#define ENABLE_PACKETVER_RE

into

#define ENABLE_PACKETVER_RE

2. if after this changes you still have same error, probably you messed with encryption keys.

Do not disable encryption in nemo and do not disable encryption in hercules.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0


[Warning]: lclif_parse: Received unsupported packet (packet 0x0105, 3 bytes received), disconnecting session #8.
[Info]: Closed connection from '141.105.64.222'.
[Warning]: lclif_parse: Received unsupported packet (packet 0x4f43, 36 bytes received), disconnecting session #8.
[Info]: Closed connection from '141.105.64.222'.
[Warning]: lclif_parse: Received unsupported packet (packet 0x0104, 22 bytes received), disconnecting session #8.
[Info]: Closed connection from '141.105.64.222'.
[Error]: chr->parse_char: Received unknown packet 0x105 from ip '141.105.64.222'! Disconnecting!
[Error]: chr->parse_char: Received unknown packet 0x4f43 from ip '141.105.64.222'! Disconnecting!
[Error]: chr->parse_char: Received unknown packet 0x104 from ip '141.105.64.222'! Disconnecting!
 

I'm tried 
./configure --enable-packetver=20151104
After
./configure --enable-packetver=20151104 --enable-packetver-re

But i have some error's. Anyone can help me?

Ah, Server is working... But i don't understand why i have this errors Oo

Edited by Fizik

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

this errors probably because you using wrong packet version.

minimal commands to change packet version this:

make clean
./configure --enable-packetver=20151104 --enable-packetver-re
make

i can post this link again: http://nemo.herc.ws/clients/2015-11-04aRagexeRE/#build-hercules

You must run ALL this commands. And if server compiled fine, only after this you can use selected packet version

If after this steps you still have errors, can you show whole output from login server? And not random part of it?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Im tried but i have same errors, im using pre-re maybe i must activate another command?)

 

Renewal is disabled

Edited by Fizik

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

can you show whole output from login server? It simple copy/paste

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0