Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Hadeszeus

2018 Client crashed when clicking <ITEM> LINK in ItemInfo.lua

Question

 I tried using <ITEM>Red Potion<INFO>501</INFO></ITEM> and it showing a link to the item but clicking it will crash the client.
I know it's client limitation and I can't find diff in nemo to fix this issue.

Is there anyone who knows a 2018 client that <item> works? I'm using 2018-04-18.
 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Posted (edited)
1 hour ago, Hadeszeus said:

 I tried using <ITEM>Red Potion<INFO>501</INFO></ITEM> and it showing a link to the item but clicking it will crash the client.
I know it's client limitation and I can't find diff in nemo to fix this issue.

Is there anyone who knows a 2018 client that <item> works? I'm using 2018-04-18.
 

Thanks!

use <ITEMLINK> instead of <ITEM>

Sample

mes "<ITEMLINK>"+getitemname(512)+"<INFO>512</INFO></ITEMLINK>";


 

Edited by Kuya Jeo

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
21 minutes ago, Kuya Jeo said:

use <ITEMLINK> instead of <ITEM>

Sample

mes "<ITEMLINK>"+getitemname(512)+"<INFO>512</INFO></ITEMLINK>";

mes "<ITEMLINK>"+getitemname(512)+"<INFO>512</INFO></ITEMLINK>";


 

Kuys, thanks for the reply. I'm adding it in ItemInfo.lua file. I tried <ITEMLINK> but it's rendering as text while <ITEM> seems to be working except that when I clicked the link client crashed. 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

idk why it crashing for you, but better use function F_MesItemInfo

like this

F_MesItemInfo(501)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, 4144 said:

idk why it crashing for you, but better use function F_MesItemInfo

like this

F_MesItemInfo(501)

F_MesItemInfo(501)

 

Hi 4144, thank you for your reply as well. Just want to clarify Im doing it on ItemInfo.lua (client side).

<ITEM>Red Potion<INFO>501</INFO></ITEM>   <--- this is crashing on 2018-04-18b client that I used. So probably a client issue that needs hex? just want to ask if there's another client (newer) that might support this.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.